yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

NIEUW!!!! Zwangerschap & Mama

| 1 reactie

Hi allemaal!

Een poos geleden heb ik jullie op mijn Instagram gevraagd of jullie het leuk zouden vinden als ik ook zou gaan bloggen over zwangerschap en moeder zijn. 75% vond dat een heel goed idee, echter 25% niet..

Ons zoontje is geboren op 27-2-2018 en is nu dus ruim vier maanden oud. Het gaat goed met ons. Het nieuwe leven wat wij hebben is logischerwijs best wel even wennen. Er wordt gevraagd of het anders is dan wij hadden verwacht. Ik kan hier niet echt antwoord op geven want je kunt van te voren, althans wij, niet bedenken wat je allemaal te wachten staat met een kleine. Maar alle clichés zijn waar en wij kunnen onze kleine man nu al niet meer wegdenken uit ons leven. Elke dag overspoelt met liefde, ondenkbaar veel liefde!

Hallo 25%, ik hoop dat jullie mij toch nog blijven volgen want ik ga proberen om ook weer zo nu en dan te bloggen over eten/voeding. De categorie Zwangerschap & Mama, kunnen jullie dan dus overslaan 😉 Op dit moment is het moederschap natuurlijk een heel groot onderwerp in mijn leven en merk ik dat ik het nu iets makkelijker vind om daarover te schrijven, in plaats van over mijn avondeten. 

Vandaar dat ik een nieuwe categorie heb aangemaakt: Zwangerschap & Mama.

Ik ben van plan om mijn ervaringen te delen over het zwanger zijn en over mijn nieuwe rol als moeder. Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie leuk vinden om te lezen, laat dat vooral weten in een comment hieronder of via Instagram!
Hoe frequent dit gaat gebeuren weet ik nog niet, ik moet weer even inkomen in het actief bloggen en heb natuurlijk ook een MEGA lief jongetje hier die alle aandacht van de wereld verdient als hij wakker is.

Bedankt voor het lezen :-)!

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.