yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

REVIEW: Chocopasta van C么te d’Or

| 3 reacties

Ik had zo’n ongelofelijk veel zin in chocoladepasta! Soms heb je dat als vrouw nou eenmaal 馃檪
Dus ik stond in de winkel voor de schap met chocoladepasta’s en zag zoveel verschillende soorten staan. Iedereen is altijd fan van Nutella, maar op de 1 of andere manier is dat niet mijn lievelings!
Ik zag dit potje van C么te d’Or staan en werd erg nieuwsgierig…
foto (13)

Het merk C么te d’Or, kennen wij natuurlijk allemaal van de heerlijke chocolade. Zo blijft BonBonBloc Pralin茅 Wit, mijn all time favorite! Ik was heel erg benieuwd hoe deze pasta dan zou smaken. Er waren twee keuzes, of Melk, of Puur. Ik koos voor melk.

Ik kocht een meergranen broodje en smeerde er roomboter op, hierover heen een laag van deze chocolade pasta en MEN wat was dat lekker!!!
In het potje ziet de chocoladepasta eruit als fluweel, en zo smaakt het ook. Het was mega smeu茂g, zacht en heeeeerlijk zoet van smaak. Echt melkchocolade. Ik ben om en heb vanaf nu een nieuwe lievelingschocoladepasta! Ik moet mij inhouden om niet het hele potje leeg te lepelen 馃槈

Dus; HURRY HURRY and GET ONE!

Een potje met 300gram chocoladepasta kost 鈧3,19, wel iets duurder dan een ‘gewone’ pasta, maar dat verschil proef je ook echt wel! Gekocht bij Albert Heijn 馃檪

3 reacties

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.