yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Review: Broodje Thaise sticks van: Van Haver Tot…

| Geen reacties

Tot slot natuurlijk nog even de Thaise sticks van, Van Haver Tot… proberen 🙂
Eerder probeerde ik al de Javaanse sticks, die maakte ik met Gado Gado en vorige week probeerde ik de Mexicaanse sticks, verwerkt in een lekkere salade!!

Vandaag waren de Thaise sticks aan de beurt en ik had zin in iets van een broodje.. dus bedacht ik om de sticks eens te proberen op een ciabatta! Het resultaat zie je hieronder..
FullSizeRender (9)
Oef, dit was echt heel lekker!

• Zet de oven aan
• Als deze is voorverwarmd doe je er de Thaise sticks in en na 5 minuten de broodjes
• Snijd een rode (of een andere kleur) paprika in ringen van ongeveer 1 cm
• In een koekenpan verwarm je wat olie en hierin leg je de paprikaringen
• Breek een ei en giet het in een paprikaring
Ik deed 2 paprikaringen per broodje, de ene met dooier en wat eiwit en de ander met alleen eiwit, anders gaat het overstromen
Druk de paprikaring goed tegen de bodem en zet het vuur even heel hoog zodat het ei stolt, hierna zet je het vuur weer lager
• Snijd het broodje open en leg er wat sla op
• De sticks, de paprikaringen met ei kun je er nu ook opleggen
• Snijd de bosui in ringetjes en strooi dit erover heen, net zoals de maiskorrels
• Breng op smaak met peper & zout
• Ik had chilisaus als dressing, dit zit ook verwerkt in de Thaise sticks
• SMAKELIJK ETEN!
• Oh ja, sidenote…. de eieren zijn HEEL heet, dus pas op dat je je gehemelte niet verbrand (au)

Jummie, het was echt heel erg lekker! Deze Thaise sticks van, Van Haver Tot.. zijn mijn favoriet!!
Ik deed ze wel weer in de oven, puur uit gemak en dit keer was het hartstikke prima! Deze ga ik zeker nog eens kopen.

Welke sticks lijken jou het lekkerste?

Boodschappenlijstje 2 personen:
• Thaise sticks van: Van Haver tot (8 stuks)
• 4 rode paprikaringen van minimaal 1 cm dik
• Kropsla
• Mais
• Bosui
• Chilisaus
• 2 eieren
• 2 ciabattabroodjes
• peper en zout
• (kokos)olie om in te bakken

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.