yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Review: BBQ pakket van Vivera

| Geen reacties

Heel vaak denk ik dat barbecuen heel veel moeite kost, maar dat is zo’n onzin! Samen met een vriendin besloten wij gister lekker na het sporten op ons dakterras te barbecuen. Wij hebben een bbq, maar die was blijkbaar doorgebrand? Dus wij kochten een kant en klare bbq en gingen aan de slag! Ik had nog een doosje van Vivera in de vriezer dus dacht; DIE gaan wij eens uitproberen…

FullSizeRender 2

Nou ik hoef niet echt te schrijven hoe je het moet bereiden, want je legt het gewoon op de barbecue en haalt het eraf als het bruin is, EASY AS THAT!
Maar wel wil ik je vertellen hoe het smaakte.

Er zaten drie vegaballetjes in, een vegetarisch worstje en een vega hamburger.

Die hamburger was echt HEEL lekker, heel compact en goed van smaak!! Ja die vonden wij heerlijk.
Hierna proefde wij het worstje en die was ook erg lekker. Ik vind het wel leuk om weer even het gevoel van “vroeger” terug te krijgen, toen at ik altijd worstjes van de BBQ. Het eet leuk en ik vond het qua smaak dus ook goed!!
De vegetarische balletjes die erbij zaten waren ook prima, maar vond ik van de drie producten het minst lekker. Ze zijn gewoon niet heel bijzonder! Hamburger dus nummer 1, worstje nummer 2 en balletjes nummer 3!
Wij deelden dit doosje en namen allebei nog een groenteschijf. Ik had wat krieltjes gekookt en erbij gedaan, tevens maakte wij een HELE lekkere salade! Die salade kun je hier vinden!

FullSizeRender 3
Dit is de verpakking!

Zo’n pakketje is prima voor één persoon! Van het weekend ga ik weer barbecuen en ik denk dat ik zo’n pakketje meeneem 🙂

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.