yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Rode curry met notenrijst

| Geen reacties

Wederom een boel groenten van de afgelopen week over, heerlijk vind ik het dan om restjes op te maken en het dan wel voor elkaar krijgen dat het ook nog eens goed smaakt.
Lees snel verder voor het recept!
foto (6)
• Kook de notenrijst zoals op de verpakking staat
• Haal de onder- en bovenkant van de sugarsnaps en kook ongeveer 3 minuten
• Snijd de zoete puntpaprika in stukjes en bak samen met de knoflook in een koekenpan
• Voeg na een minuutje of 3 de garnalen toe en bak even mee
• Nu wordt het tijd voor de rode curry pasta en de kokosmelk!
• Goed doorroeren en als het is gemengd doe je er wat peper, laos en korianderpoeder bij
• Proef of het goed gekruid is en als dat zo is zet je het op zacht vuur zodat de smaak goed in de garnalen kan trekken
• Op het laatst voeg je de sugarsnaps eraan toe
• Snijd ondertussen de komkommer in dunne schijfjes
• Doe de notenrijst in de kom en aan de andere kant van de kom de rode curry
• Garneren met wat bosui ringetjes
• ENJOY!!!!!

Mmmmmm, het was lekker! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik echt zin moet hebben in curry’s. Dat was vanavond niet écht het geval, maar ondanks dat smaakte het goed :)!

Boodschappenlijstje:
• 150-200 gram grote garnalen
• 1 1/2 zoete punt paprika
• 2 eetlepels Koh Thai Rode curry pasta
• 300 ml kokosmelk
• 1 bosui
• 2 kopjes notenrijst
• 1/2 komkommer
• 1 teentje knoflook
• 1 tl laos
• 1 1/2 tl korianderpoeder
• wat peper

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.