yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Pizza’s op miniwraps

| Geen reacties

AAAAAH YEAH! het is alweer vrijdag en dat betekend WEEKEND!!!!!!
Ik hoop dat jullie allemaal een fijne werkweek hebben gehad en een nog leuker weekend voor de boeg hebben?
Ik in ieder geval wel, ik ga het weekend logeren bij mijn kleine pubernichtjes in Eindhoven. Daar heb ik erg veel zin in want het is altijd ontzettend gezellig en fijn! Lekker samen koken, wijntjes drinken met mijn oom & tante, shoppen, kletsen en chillennnnn!!
Maar eerst wil ik met jullie 1 van mijn favoriete gerechten delen!! Voor mij blijft het keer op keer een soort van feestmaaltje, dus leuk om te maken dit weekend!
foto (1)
Deze maken wij best vaak, vooral nadat wij pasta hebben gegeten want dan hebben wij vaak nog een heleboel restjes groenten over. Dan is zo’n pizzaatje echt een uitkomst.
Maar ook als je geen pasta hebt gegeten is dit lovely! Dit keer haalde wij de miniwraps bij de Albert Heijn! Vet lief en het staat gezellig ;)!
Wij aten beiden 4 mini pizza’s (vreetzakken!!) en deden er eerst tomatenpuree op met Italiaanse kruiden en belegde hem daarna naar smaak. De ingrediënten die wij hadden waren: rode ui, mozzarella, rucola, champignons, zoete punt paprika, geitenkaas, geraspte belegen kaas, courgette en aubergine! Jummmmjumjum!!

Even 8 minuten in de oven en readyyyy to eat!
LEKKER en ook erg leuk om als hapjes neer te leggen tijdens een feestje!

Boodschappenlijstje voor 8 mini pizza’s
• 8 mini wraps
• 2 kleine potjes tomatenpuree
• Italiaanse kruiden
• bol mozzarella
• rucola
• halve courgette
• 1/4 aubergine
• 50 gram geitenkaas
• 8 kastanjechampignons
• 1 rode ui
• geraspte belegen kaas
• zoete punt paprika

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.