yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Pasta met grapefruit

| Geen reacties

Grapefruit daar hield ik nooit zo van, maar wilde het toch graag weer eens proberen. Ik heb een beetje rondgekeken en de combinatie grapefruit en geitenkaas is erg populair. Dus ik ging aan de slag…

foto (4)

 

• Volkoren spaghetti koken
• Peultjes de onder- en bovenkant verwijderen en even 3 minuten in een steelpannetje koken en daarna afgieten en er koud water over doen (anders gaart het nog verder..)
• Grapefruit schillen en in stukjes snijden
• Als de pasta gaar is, giet je het af en doe je de pasta in een grote schaal
• Door de pasta roer je een stuk zachte geitenkaas
• Peultjes, grapefruit en rucola er door heen scheppen en ruim peper er over doen😁

Ik vond het een aparte maar erg lekkere combinatie! Heel fris en echt wat anders dan normaal, althans voor mij! Ik probeerde ook nog een gedeelte met wat surimisticks, dat was ook een goede combinatie 🙂 mijn vriendinnetjes deden er nog wat parmezaanse kaas op.

FIJN WEEKEND 👍💃

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.