yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Noodles STRIKES AGAIN!

| Geen reacties

Schreef ik hier nog dat ik niet zo vaak noodles eet omdat ik het vaak ‘vergeet’.. had ik er vandaag toch even zo ontzettend zin in. De hele dag zat ik mij er al op te verheugen, alle ingrediënten waren in huis en nu was het dus zaak dat ik zo snel mogelijk ging sporten des te eerder ik mijn avondmaal kon bereiden.

En jeetje, wat was dit weer lekker! Mijn hoofd gloeit nog steeds, het was namelijk wel een beetje pittig 😉 Mm, echt super smaakvol! Enjoy 😉

foto (46)
• Allereerst dop je de sperziebonen & de sugarsnaps, deze kook je even in een bodempje water. Ik deed eerst de sperziebonen vijf minuutjes en daarna pas de sugarsnaps erbij. Samen kookte ik het toen nog ongeveer 3 minuten
• Doe de kokosolie (of olijfolie/wokolie) in een grote koekenpan, als het goed warm is voeg je de Spaanse peper, rode ui, knoflook en gember toe
• Nu kun je de courgette, paprika en kastanjechampignons in stukjes snijden
• Als dit is gedaan, voeg je dit ook toe aan de koekenpan er roer je dit door elkaar en bak je alles even aan
• Na enkele minuten voeg je de garnalen toe en kort daarna ook de sperziebonen en sugarsnaps
• Kruid dit met peper & zout, ik deed er ook nog wat gember- en korianderpoeder bij
• Blijf goed proeven 😉
• Zodra de courgette was zacht wordt en de champignons wat krimpen, zet je water op voor de noodles
• Op het moment dat het water kookt voeg je er de noodles bij en kook je dit zo’n drie minuten
• Giet af en doe het in de koekenpan erbij, even door elkaar roeren en (VR)eten maar!!
• Eventueel kun je er nog sojasaus bij doen, het is niet per se nodig maar wel erg lekker hoor! Ik deed het apart zo kon ik de eerste helft zonder eten en de tweede met 😀

Pfoei, ik zei net tegen mijn vriend dat ik dit volgende week eigenlijk nog wel een keer wil eten omdat het echt zo lekker was!! Mijn vriend at hem overigens met wat andere kruiden en heel veel kip haha.

Boodschappenlijstje 1 persoon:
• 130 gram courgette
• 75 gram sperziebonen
• 100 gram sugarsnaps

• 50 gram garnalen
• 140 gram kastanjechampignons
• 100 gram rode paprika
• 40 gram rode ui
• 10 gram Spaanse peper
• 10 gram gember
• teen knoflook
• 3 gram kokosolie
• 50 gram woknoedels
• peper en zout
• theelepel korianderpoeder
• theelepel gemberpoeder
• optioneel: 10 ml sojasaus

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.