yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Kerst tussengerecht: Scropino

| Geen reacties

Wij blikken weer even terug op mijn kerstdiner! Met daarbij elke keer een ander gerecht uitgewerkt.

Vandaag mijn lievelingstussengerecht: Scropino.. LOVE IT!!!!!
Een tussengerecht is er voor bedoelt om je smaak te neutraliseren.

Dat mocht wel na deze verse pasta en deze pompoensoep.

Maar wat zit er precies in zo’n overheerlijke scropino?
Dit recept maakte ik voor 13 personen omdat er twee minderjarigen bij waren en 1 ECHTE Bob ;)!

• Doe allereerst een halve fles prosecco in de blender, samen met de helft van de wodka (eerlijk is eerlijk, ik deed eerst alles in de blender en kwam toen tot de ontdekking dat dat echt niet handig is, dus toen goot ik de helft er weer uit…)
• Hier voeg je ook de helft van de citroenijs aan toe
• Zet de blender aan, mag wel een tijdje want dan wordt het lekker romig
• Ik had in alle glazen een framboos gedaan
• Schenk de scropino nu uit en ondertussen begin je met de tweede lading
• Je hebt tenslotte 13 glazen te vullen 😉
• OEEEFFF dit is ZO lekker!

Boodschappenlijstje 13 personen
• 750 ml prosecco
• 200 ml wodka
• 1 liter citroensorbetijs
• 13 framboosjes

Als alternatief voor degene die geen alcohol willen.. ik deed wat citroenijs met 7up mengen, ook hartstikke lekker!

P.s. Volg jij mij al op FACEBOOK? Zou erg leuk zijn 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.