yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Kaakchirurgproof pasta

| Geen reacties

Wow ik heb echt zoveel pasta’s gemaakt de afgelopen weken! Deze pasta moest aan een aantal eisen voldoen omdat een vriendin van mij haar verstandskies had laten trekken en dus niet echt kon kauwen.
Tja, dan moet je even creatief zijn en goed nadenken.
Het resultaat:
foto (43)

De pasta was heeeerlijk en een echte aanrader voor mensen die hun verstandskies hebben laten trekken want ze kreeg dit goed weg ;)!
Oke, hoe maak je deze pasta?
• Snijd een teen knoflook en een rode ui zo klein mogelijk
• Zet een koekenpan op het vuur met flink olijfolie en gooi hier de uien bij
• Ondertussen snijd je een rode peper in stukjes (haal wel de zaadjes eruit)
• Nu gooi je ook de knoflook en het spaanse pepertje toe aan de uien
• Snijd alle cherrytomaatjes door de helft en doe in de koekenpan
• Gooi de rode pesto erbij en roer door
• Zet een waterkoker aan met water en als het kookt doe je het in een pan
• In het water doe je een half blokje groentenboullion en de pasta
• De pasta die wij hadden hoefde maar 4 minuten
• De saus is op zijn lekkerst als de tomaatjes zacht zijn 🙂
• Doe peper en zout bij de saus
• Giet de pasta af en verdeel over twee borden
• Leg daar bovenop flink wat rucola en dan de saus
• HEERLIJK met parmezaan

Eet smakelijk schattepatatties!!!!
Een heel Spaans pepertje lijkt misschien veel, maar wij hadden een best grote voor zijn tweetjes en hadden hem net niet helemaal opgesneden.. de saus was niet echt pittig! Had dus makkelijk een hele in gekund!

Boodschappenlijstje:
• Pak verse (spelt)pasta (Wij hadden eens verse speltpasta geprobeerd van de AH, lekkoor!)
• Bakje cherrytomaatjes
• Potje rode pesto
• Zak rucola
• Parmezaanse kaas
• Rode ui
• Teen knoflook
• Spaans pepertje
• Peper en zout

Tip: Ik denk dat het NOG lekkerder is met garnalen er door :)!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.