Zo het is maandag, de week is weer begonnen!!
Even snel na het werken een pasta in elkaar flansen, gelukkig had ik al wel ongeveer bedacht wat er in moest!
En dit is het eindresultaat:
• Een rode ui, een normale teen knoflook en 2cm rode peper, fijn snijden en in een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie doen
• Een grote pan vullen met water en aan de kook brengen
• Een bakje kastanjechampignons snijden, in parten doe ik het meestal dan vind je ze tenminste nog terug in je eten
• Kastanjechampignons toevoegen aan de uien, knoflook en rode peper
• Zodra het water kookt doe je de pasta in de pan
• Als de kastanjechampignons een beetje zacht worden, doe je er spinazie bij. Wij hadden nog wilde spinazie over, dat waren ongeveer 5 handen spinazie
• Lekker veel peper en zout er over (en optioneel op het laatst nog 2 eetlepels roomkaas er door roeren )
• Pasta afgieten, spinaziemengsel er op doen en dan het liefst nog parmezaanse kaas er over! Helaas hadden wij dat niet meer in huis
Binnen 20 minuten klaar, voedzaam en lekker!
EET SMAKELIJK!!!!!