yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

De zomersalade van 2016 met plantaardige kipstuckjes van Vivera!

| Geen reacties

Het is warm, heel warm.. maar ach alles beter dan regen toch? Ik heb geen zin om met deze warmte in de keuken te staan maar er moet toch wat op tafel komen. Ik besloot om een couscoussalade te maken, lekker dat het was!

Vorige week kreeg ik een boel producten van Vivera toegestuurd om te proberen, vandaag testte ik er één uit!
FullSizeRender 12
Deze salade is zo makkelijk te maken en daarom zo fijn! Verder vonden wij hem ook echt heel erg lekker smaken, sowieso moet je deze een keer maken deze zomer!

• Kook de couscous volgens de verpakking  met een half groentenboullionblokje (ik doe tegenwoordig evenveel couscous als water!)
• Bak de plantaardige kipstuckjes van Vivera in een koekenpan met wat olie, net zolang tot het bruin en knapperig wordt
• Snijd de abrikozen in stukjes
• Doe de sla in een grote bak en doe hier de couscous doorheen
• De bosui snijd je in ringetjes en ook de appel snijd je fijn, roer alles door de couscous
• Zodra de kipstuckjes klaar zijn voeg je er ze er ook aan toe, samen met de abrikozen
• Tot slot kruimel je er de geitenkaas overheen
• Als je wilt kun je peper & zout toevoegen, maar bij ons was dat niet nodig!

Smakelijk eten!!

En jummie, deze plantaardige kipstuckjes van Vivera zijn echt HEEL lekker. Ik at het met een vriendinnetje, die wel vlees eet, en zij vond ze ook heel erg lekker!! Het smaakt volgens haar niet naar échte kip, maar toch was het lekker! Denk wel dat het belangrijk is om het op hoog vuur te bakken zodat het dus knapperig wordt. Ja dit ga ik ZEKER nog een keer halen, heel erg lekker!!!

Boodschappenlijstje voor 2 personen:
• 100 gram ongekookte couscous
• 1 bosui
• 10 
gedroogde abrikozen
• 30 gram verse geitenkaas
• 75 gram gemengde sla of rucola
• 1 pakje Vivera plantaardige Kipstuckjes (175 gram)
• half boullionblokje
• 1 granny smith appel

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.