Hello again!
Eerder maakte ik al eens deze courgettepasta, die overigens ook heel erg lekker was! Maar vandaag maakte ik er 1 met pittige tomatensaus! Jummie!
Ben je benieuwd naar dit lekkere, gezonde en makkelijke recept?
• Schil de courgette met een kaasschaaf in plakken, en snijd er daarna slierten van. I know, vet omslachtig maar ik krijg deze week een apparaatje om van groenten pasta te maken, jeej!
• Zet een pan met water op het vuur
• Snijd de rode ui zo klein mogelijk en doe het in de pan met wat kokosolie
• Als de uitjes een beetje glazig zijn, doe je er de garnalen en spinazie bij
• Bak dit even aan
• Als de spinazie een beetje is geslonken, giet je er de tomatensaus bij
• Doe nu de courgetteslierten in de pan met kokend water (en wat zout)
• Na 2/3 minuten giet je dit af en voeg je de slierten toe aan de saus
• Doe in de saus flink wat peper, zout en knoflookpoeder
• Doe het in een diep bord, of in een grote kom
• Op het laatste nog wat verse peper & een flinke dot hüttenkäse
Omdat ik tegenwoordig best wel een beetje druk ben, is het zo fijn om eten te maken wat EN lekker smaakt EN snel klaar is! De laatste tijd lukt dat steeds beter, maar soms mis ik het wel om lekker een tijd in de keuken te staan en het internet af te struinen voor nieuwe receptjes & ideeën! Maar ach, die tijd komt ook wel weer.. ik hoop jullie ook op deze manier te kunnen blijven inspireren!
Liefs!
Boodschappenlijstje voor 1 persoon
• 1 courgette
• 200 ml pittige tomatensaus
Ik haal altijd die van de Lidl, van Combino Picante, superlekker en echt pittig!
• 50 gram garnalen
• 2 handjes spinazie
• 1/2 rode ui
• 6 cherrytomaatjes
• 100 gram hüttenkäse
• knoflookpoeder
• peper en zout