yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Boekweitmeelpannenkoeken

| Geen reacties

Jummie!!
Heerlijk om na het sporten te maken, of gewoon als ontbijt/vroege lunch. Eerlijk is eerlijk, het smaakt echt wel anders dan gewone pannenkoeken.. maar men wat vind ik dit toch altijd lekker!!

Ik maakte 3 kleinere pannenkoeken, 2 met kaas en appelstroop en 1 met banaan en rode vruchten.
De andere 3 waren natuurlijk voor mijn lover 🙂

foto

• Doe de meel en de melk in een mengkom en hussel dit met een garde door elkaar
•  Voeg er een ei bij en een snufje zout
•  Zet twee pannen op het vuur (gaat sneller dan 1 pan ;)) met wat kokosolie of olijfolie en bak de pannenkoeken goudbruin
•  Als ik een pannenkoek met kaas maak doe ik op het laatste op 1 helft kaas en dan vouw ik hem dubbel en laat hem nog even warm worden.. jummie! En daarna doe ik er nog een beetje appelstroop overheen (rare gewoonte)
SMAKELIJK ETEN !!

Boodschappenlijstje voor 6 pannenkoeken & ingrediënten voor mijn 3 pannenkoeken:
•  100 gram boekweitmeel
•  200 ml soyamelk
•  1 ei
•  snufje zout
•  6 gram kokosolie voor de ene koekenpan
•  olijfolie voor de andere koekenpan
•  100 gram rode vruchten
•  20 gram jong belegen kaas 30+
•  40 gram banaan

Eerder maakte ik ook al eens deze pannenkoeken, ook errug lekker ;)!

VOLG JE MIJ AL OP FACEBOOK?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.