yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

BIRTHDAYFEVER!!!

| Geen reacties

Whiehooeeeeee!! ITS MY BIRTHDAY!!

Gisteravond ben ik naar Coldplay geweest en het was ECHT FANTASTISCH! Na Coldplay snel naar Doka in Amsterdam gegaan, want ik was natuurlijk om 12 uur jarig! Samen met wat van mijn Amsterdamse vriendinnetjes onder het genot van cocktails geproost op mijn nieuwe levensjaar! Een beter begin had ik mij niet kunnen wensen!
Vanmiddag komen er een paar vriendinnen even langs maar vanavond geef ik een feestje bij ons thuis dus dat wordt vast en zeker gezellig!

FullSizeRender 3
Vannacht met mijn lieve vriendinnetjes!

Morgen ga ik de hele dag in de keuken staan want dan komen mijn ouders en schoonouders eten en ga ik allemaal lekkere gerechten maken, die natuuuuuurlijk ook online komen!

Maar bij feest hoort TAART! De taarten die ik dit jaar maak kan ik nu nog niet online zetten, maar die komen waarschijnlijk volgende week wel een keer online. Om toch wat inspiratie te geven hierbij onder andere mijn taarten van vorig jaar: Lemon merengue pie & oreotaart! Tevens het heerlijke simpele zomertaartje!

ENJOY! En ergens volgende week komen er brownies, abrikozentaart en monchoutaart online!
foto (9)

Deze heerlijke lemon meringue pie, met zelfgemaakte lemoncurd & meringue.. om je vingers bij af te likken.. mmm

foto (8)

De favoriet van veel van mijn vriendinnen, de oreotaart! LEKKOOOOR

FullSizeRender (2)

Dit schatje, een lekker zomertaartje, pas net online maar al een boel positieve reacties gehad, MAKEN DUS!!!

 

Ik heb zin in mijn NIEUWE levensjaar! En ik houd van mijn leven! Lieve familie, liefste vriendje, allerleukste vriendinnetjes, veel weekendjes weg, festivals, vakantie, fijn werk en een lief konijntje :D! KOM MAAR OP 27!!!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.