Inspired Wednesday! Ik heb de laatste tijd erg drukke dagen, maar dat heeft iedereen zo rondom de feestdagen :)! Vandaag weer hele dag gewerkt en pff had even geen puf meer om te koken. Daarom vroeg ik mijn loverrrrr om een lekkere maaltijd te maken en dat vond hij prima! Dit gerecht is dus niet van mij, maar wel errug lekker dus zeker een aanrader.
• Snijd de ui en de knoflook klein
• In een koekenpan bak je de ui en knoflook in olijfolie (lekker veel) en dit laat je lange tijd staan op laag vuur zodat de uitjes glazig worden
• In een andere pan bak je de verse spinazie, ook in een beetje olijfolie
• Zet de grillpan of het grill-ijzer aan
• Was de zoete puntpaprika en snijd in reepjes
• Leg de reepjes paprika tussen of in de grill en wacht tot dat er streepjes zichtbaar zijn
• Zet een pan water op het vuur en wacht tot het kookt, zodra het kookt gooi je er de tortellini in
• De zoete puntpaprika hussel je nu door de olijfolie en de ui/knoflook
• Giet de tortellini af (ongeveer na 3-4 minuten)
• Doe alles op het bord
• Breng op smaak met peper en zout
• EN natuuuuurlijk parmezaanse kaas
MMMMM Smullen maar :)!
Het was suuuperlekker en dat verbaasde mij niets, want mijn vriend kan heel erg goed koken.
AANRADER!
Boodschappenlijstje
• Tortellini gevuld met paddestoelen (gekocht bij de Lidl)
• 1 zoete puntpaprika
• 1 ui
• 1 teentje knoflook
• 200 gram verse spinazie
• peper & zout
• parmezaanse kaas
A lot more wednesdays:
Ici, zoetigheid, goed zoet, heerlijk gezond en erg goed , heel Yoka bakt vergeet niet op mijn FACEBOOK leuk te vinden 🙂