yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Salade met garnalen en quinoa

| Geen reacties

Een heerlijk vullende maaltijdsalade. Meestal heb ik hier in de winter geen zin in, maar nu smaakte het ons toch wel erg lekker!
Zeker de moeite waard om met jullie te delen!

Een heel voedzaam, gezond en vullend receptje dus!
foto (8)
• Kook de quinoa volgens de verpakking
• Doe de quinoa in de grote kom, of op een bord
• Doe nu de spinazie & de rucola erbij (ik sneed het nu al een beetje fijn)
• Snijd de komkommer in stukjes en doe op de sla
• De huttenkase en de garnalen mogen er op het laatste ook bij
• Voor de smaak deed ik er nog wat verse peterselie, peper & zout bij!
• Een 6-minuten gekookt eitje ON TOP! en your dinner is READY!

 

Boodschappenlijstje voor 2 personen:
• 100 gram quinoa
• 150 gram spinazie
• 80 gram rucola
• 80 gram komkommer
• 100 gram garnalen
• 200 gram huttenkase
• verse peterselie
• 2 eieren
• peper en zout
• optioneel walnoot- of olijfolie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.