yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Pastasalade met feta en olijven

| 2 reacties

Zoooooo!
Een tijdje was ik even van de radar verdwenen, reden…. WIJ KOCHTEN EEN HUIS!
We hebben in een maand tijd de boel flink onder handen genomen en daarnaast begon ik ook bij mijn “nieuwe” werk! Druk druk waardoor ik al mijn beetjes tijd & energie in het huis stopte!

Maar goed, wij hebben onze droomkeuken laten plaatsen en dus kunnen jullie weer op nieuwe gerechten rekenen!
Verder heb ik ook een HELE leuke zomer voor de boeg, daar vertel ik volgende week meer over!

Maar goed, onze koelkast kan nog niet gebruikt worden dus ik moest slim koken waardoor ik niets hoefde weg te gooien! Ik bedacht een pastasalade en het was voor een warme avond zoals vandaag; heerlijk!

• Kook de pasta zoals op de verpakking staat, als hij goed is giet je hem af en laat je hem afkoelen
• In een grote schaal doe je rucola, doperwtjes en wat plakjes olijven
• Snijd nu de paprika en feta in blokjes
• Ook de bosui mag klein gesneden worden
• Doe alles bij elkaar en top af met wat olijfolie en peper
• Ik had ook nog wat worteltjes dus die at ik erbij maar het kan ook heerlijk met een broodje!
• Het deed een beetje Grieks aan, wij vonden het heel smaakvol!
• En!!! Het is ook nog eens heel snel klaar!

Boodschappenlijstje voor 2 personen:
• Zak rucola
• Fusili volkoren ongeveer 100 gram ongekookt
• Klein blikje doperwtjes
• Feta 100 gram
• 1 bosui
• Rode paprika
• Zwarte olijven in plakjes
• Beetje olijfolie & peper

2 reacties

  1. Lekker Yoka! En geniet van jullie nieuwe keuken, wat een feestje!! xoxo

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.