yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

PASTAHEAVEN!

| Geen reacties

Oef.. zoals de titel al zegt: Na het eten van deze pasta (of tijdens..) bevind jij je even in HEAVEN! Ja dit gerecht is zo intens lekker ! Als ik binnenkort mensen krijg te eten ga ik dit zeker te weten maken!!! Je leest het al, een aanrader!!

Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dat is het echt niet! Lees maar snel verder 🙂

foto (50)

• Je begint zoals gewoonlijk met het snijden van de rode ui en het teentje knoflook
• Nu ga je de portobello vullen met geitenkaas en doe je daar wat peper over en een paar ringetjes Spaanse peper op! Zet de portobello’s in de oven
• In een koekenpan doe je wat kokosolie, de rode ui, knoflook en wat Spaanse peper
• Zodra de rode ui een beetje zacht is geworden, doe je er de spinazie bij en roer je dit mee
• Ondertussen kruid je de spinazie met peper en eventueel zout
• Zet ook een pan met water op!
• Kijk even bij de portobello, want die geitenkaas moet wel een beetje smelten en de portobello moet wat zacht worden.. Zodra dit het geval is:
• De tortelloni in de pan met kokend water doen en laat dit ongeveer 3/4 minuten koken
• Ondertussen leg je in het midden van het bord de spinazie neer
• Op de spinazie leg je de portobello
• De tortelloni leg je rondom de portobello
• Tot slot wat rucola en peper & zout

JUMMIE!!! Smakelijk eten maar 🙂
AH ik hoop oprecht dat jullie dit gerecht snel gaan maken en ook laten weten wat jullie ervan vonden !!!

Boodschappenlijstje voor twee personen:
• 1 bakje tortelloni funghi (lidl 250 gram)
• 100 gram verse spinazie
• half Spaans pepertje
• 1 rode ui
• 1 teentje knoflook
• 2 portobello’s
• 60 gram zachte geitenkaas
• rucola naar wens
• peper & zout
• kokosolie om in te bakken

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.