yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Pasta met pittige zalm

| Geen reacties

Goedenavond allemaal!
Het is zondag, dat betekend dat het weekend alweer voorbij is, helaas! Maar ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad!

Ik at van de week een lekkere én makkelijke pasta! En toen dacht ik, laat ik dit recept gewoon weer eens online gooien!
FullSizeRender 2
Nu het zo vroeg donker is, vind ik het best lastig om mooie foto’s te maken van mijn eten. Sorry dus voor de wat mindere kwaliteit… 

• Snipper een rode ui en laat het langzaam in een koekenpan met olijfolie zacht worden
• Ondertussen snijd je de tomaten in 6 stukken en doe je het bij de uien in de pan
• Ook de Spaanse peper kan fijn gesneden worden en in de pan
• Zet een pan met water op het vuur en zodra het kookt kun je er de penne in gaar koken
• In de koekenpan doe je nu ook de kastanje champignons en na ongeveer 7 minuten voeg je de gerookte zalm doe, ik snijd dit meestal al een beetje klein
• Bak alles eventjes samen en breng op smaak met peper en zout
• Giet de penne af, doe er de saus boven op en garneer met wat rucola
• Diner is READY!

Mm, dit was erg lekker en smaakvol! Ik vind sowieso gerookte zalm gebakken in een pannetje echt een uitkomst.. maar tomaten, ui en een Spaanse peper zijn de perfecte basis voor een zelfgemaakte tomatensaus! Al met al een prima recept voor een doordeweekse avond… 🙂

Fijne werkweek allemaal!

Boodschappenlijstje 2 personen:
• 100 gram penne
• 7 grote tomaten
• rode ui
• 3/4 Spaanse peper
• 2 handjes rucola
• 1 bakje kastanje champignons
• peper & zout
• 100 gram gerookte zalm

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.