yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Groene asperges met (gepocheerd) ei

| Geen reacties

Nou laat ik maar direct zeggen dat dit gerecht eigenlijk gewoon keihard mislukt is haha.
Ik wilde lekker groene asperges maken met een gepocheerd ei en paprikapoeder.
Op internet las ik een simpele truc om je ei te pocheren, in wat vershoudfolie…. NOU dat werd echt NIKS hahahahaha.
Dus ja…. toen heb ik maar gewoon een eitje gekookt. Het was trouwens wel heel erg lekker, maar toch jammer van het eitje!
Maar goed, zo zie je maar weer.. bij iedereen gaat weleens iets mis!
FullSizeRender (5)
• Zet een pan op het vuur met water
• Haal de onderkant van de groene asperges eraf
• Zodra het water kookt doe je er de asperges in, voor ongeveer 7 minuutjes
• Kook een eitje, weet je niet hoe? Ik geef je tips!
• Op het bord leg je wat sla en een lepel hüttenkäse, peper en zout
• Leg de asperges erop en het eitje
• Tot slot wat paprikapoeder, peper en nog een beetje zout
• Super easy, maar lekker!!
Smakelijk eten!

Lekker als lunch, maar met een moot zalm erbij kan het ook prima als avondeten!!

Wat is jullie manier/geheim om een ei te pocheren?

Boodschappenlijstje voor 1 persoon:
• 1 ei
• 1 hand sla, ik koos gemengde sla
• 7 groene asperges
• 1 eetlepel hüttenkäse, 50 gram denk ik
• peper, zout & paprikapoeder

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.