yokaserveert

&mijn (mini)vakantiespots!

Couscoussalade met makreel en granaatappelpitjes!

| Geen reacties

Hooooi!

Daar was ik weer eens een keer :-)!
De afgelopen weken hebben we heerlijk weer gehad en dus ben ik helemaal happy! Maar helaas is mijn inspiratie wat betreft eten bedenken nog steeds ver te zoeken, zo jammer! Ik mis het echt om met plezier in de keuken te staan en de hele dag bezig te zijn met eten. Maar goed, ik heb nog steeds goede hoop dat het wel weer een keertje terugkomt!

Van de week maakte ik een couscoussalade met allemaal lekkere ingrediënten en het smaakte zo lekker dat ik dacht HEEEE YES DIT IS LEUK VOOR YOKASERVEERT! Jeeeej

• Kook de couscous volgens de verpakking (ik doe er altijd een beetje bouillon bij dan zit er al iets meer smaak aan)
• Fileer de makreel, dit laat ik altijd doen want vind ik geen fijn werkje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon makreelfilet kopen!
• Snijd de granaatappel door de helft en dan kun je hem uitelkaar trekken, je ziet dan dat de vrucht eigenlijk uit allemaal kleine compartimentjes bestaat, daarin zitten de pitjes en die kun je er dan heel makkelijk uithalen. Uiteraard kun je ze ook in een bakje kopen, maar dit is goedkoper én gezonder!!
• Snijd de avocado & feta in stukjes en de bosui in ringetjes
• Doe alles in een grote bak en hussel het door elkaar
• Beetje rucola erbij, eventueel wat gesneden koriander en tot slot kun je er een halve citroen boven uitknijpen!
• Naar smaak peper en zout toevoegen!
• EET SMAKELIJK!!

Jummie, dit was weer eens een geslaagde salade en heel erg lekker om te eten met het warme weer! Ik hoorde vandaag dat het van het volgend eekend misschien wel 40 graden wordt 😰 dat vind ik heftig!

Wat is jullie lievelings couscous?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.